HITLEROVO ODELJENJE: Pažljivo gledajte – da li možete da pronađete DIKTATORA KAO DETE? (FOTO)

Ova stara, izbledela fotografija nastala je 1899. godine u školi u malom gradu Leondingu na severu Austrije. Na njoj je razred đaka sa učiteljem. Dečaci mahom liče jedni na druge i ni po čemu se naročito ne razlikuju. Međutim, jedno od dece sa ove slike, u godinama koje dolaze, promeniće svet i to, nažalost, ne na bolje!


Na fotografiji je odeljenje u koje je išao Adolf Hitler, upamćen kao jedan od najvećih zločinaca u istoriji čovečanstva! Desetogodišnji Adolf stoji u poslednjem redu u samoj sredini, a ističe se svojom visinom i ozbiljnošću.

Adolf Hitler kao dete

Adolf Hitler je rođen u austrijskom graničnom gradu Braunauu, kao četvrto od šestoro dece carinika Alojza Hitlera i njegove žene Klare. Od sve dece, samo su Adolf i njegova sestra Paula preživeli do odraslog doba.

Zbog prirode posla Alojza Hitlera porodica se često selila — iz Braunaua su prešli u Pasau, zatim u Lambah i potom u Leonding kod Linca. Upravo tu je i nastala ova školska fotografija.

Adolf Hitler kao dete

Adolf Hitler je u osnovnoj školi bio dobar učenik. Ipak, nakon nje, kada ga je otac pod prisilom uposao u gimnaziju, ocene su mu postajale sve gore, ponavljao je prvu godinu i kasnije nekoliko puta išao na popravne ispite.

Većina njegovih profesora je kasnije tvrdila da se Hitler uopšte nije isticao – ni na pozitivan, ni na negativan način. Neki smatraju da je bio bistar, ali nedovoljno zainteresovan za predavanja zbog toga što je imao problema sa autoritetom… ova osobina pratiće ga tokom celog života.

PROČITAJTE JOŠ:

NACISTI SU UMALO OSVOJILI CEO SVET, ALI POSTOJI SAMO JEDAN GRAD U JUGOSLAVIJI KOJI JE POSETIO ADOLF HITLER

HITLEROVA ROĐENA SESTRA NAKON RATA DALA JE SAMO JEDAN INTERVJU! ONO ŠTO JE REKLA MNOGIMA SE NIJE DOPALO

VAŽNO JE DA ZNATE! HITLER NIKADA NIJE OSVOJIO VEĆINU GLASOVA NEMACA, EVO KAKO JE DOŠAO NA VLAST