PRVI ROĐENDAN SAJTA: Jedno sasvim lično pismo autora Istorijskog zabavnika

Aleksandra Bogdanović

Prvi rođendan

1. septembar 2019. za mene će zauvek biti važan dan. Nakon godina rada i postojanja “samo” na društvenim mrežama, tog dana sam se odvažila i krenula u avanturu zvanu - sajt Istorijskog zabavnika.

Iza Istorijskog zabavnika od početka pa sve do danas stajala je samo jedna osoba - ja, Aleksandra. Zato je ovaj tekst toliko ličan…

Za ovih godinu dana sajt je narastao iznad svih mojih očekivanja (ne i nadanja). Čitanost je iz meseca i mesec rasla, interesovanje publike, kao i medija, bilo je sve veće i, sve u svemu, pretvorilo se ovo u jedan projekat koji daleko nadilazi hobi od koga je sve počelo.

Danas, kada hrlimo ka cifri od milion posetilaca u mesecu, dozvolite da vam kažem - HVALA! Hvala vam na poverenju. Hvala vam na kritikama i sugestijama. Hvala vam na pohvalama i lepim rečima. Hvala vam što birate da se, iz dana u dan, ovde vraćate i, zajedno sa mnom, oživljavate prošlost. Nikada nećete ni moći da zamislite koliko mi to znači.

Moj rad na Istorijskom jeste veliki, ali ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije vas - moje publike i pratilaca. Upravo zahvaljujući vama i vašim glasovima Istorijski zabavnik je ove godine proglašen za najbolji sajt u oblasti obrazovanja i kulture u Srbiji. Kada sam ulazila u sve ovo, o tome nisam mogla ni da sanjam. I zato - hvala vam!

Ne znamo šta nas čeka u budućnosti. Ja već uveliko radim i spremam za vas nešto novo i drugačije jer - ideja je da Istorijski zabavnik i dalje raste i razvija se. Nadam se da ćemo se i dalje družiti, razmenjivati informacije i raditi na očuvanju istorije i prošlosti.

Ja ću, kao i do sada, biti ovde… a vi?

Aleksandra

p.s. A ako vas zanima šta ste to najviše čitali u prošloj godini i KOJI TEKST vas je najviše interesovao KLIKNITE OVDE!